Skip to content

Onze diensten

Kies voor kennis & ervaring in projectbeheersing

Aram biedt professionals met verschillende diensten, expertises, een eigen opleidingscentrum en diverse software oplossingen. Daarmee zijn wij voor u een volwaardig kennispartner.

Detachering & Consultancy

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode ondersteuning nodig op een project of binnen uw organisatie? Of bent u op zoek naar expertise op het gebied van projectbeheersing? Aram detacheert al meer dan 20 jaar ervaren professionals. Ook als u een specifieke vraag heeft over een complex projectbeheersingsvraagstuk of behoefte aan coaching van uw medewerkers, helpen onze consultants u graag. Zo beschikt u snel over ervaren en vakkundige medewerkers en behoudt u tegelijkertijd uw flexibiliteit. Binnen projectbeheersing maken wij onderscheid tussen verschillende rollen en specialismen.

Klik op één van onze expertises voor meer informatie en ontdek wat Aram hierin voor u kan betekenen.

Opleidingen & Trainingen

Per jaar leiden wij in onze Aram Academy zo’n 500 studenten op: zowel starters als senior medewerkers. Daarvan is 93% tevreden en komt 68% terug om een andere opleiding of training te volgen. Wij bieden gespecialiseerde opleidingen aan voor onder andere projectplanning, kostenbewaking en risicomanagement. Daarnaast geven wij diverse software trainingen, zoals Oracle Primavera P6, Microsoft Project en Tilos Lineair Scheduling. Onze trainers komen uit de praktijk en gebruiken hun werkervaring om de lesstof zo praktisch mogelijk te maken. U kunt onze opleidingen en trainingen volgen op de locatie van onze Academy of op afstand door middel van Virtual Live Class. Ook bieden wij de mogelijkheid om incompany trainingen te verzorgen.

Klik hieronder voor meer informatie over de diensten en ontdek wat de Aram Academy voor u kan betekenen.

Aram kennispartner in projectbeheersing

Software oplossingen

Bent u op zoek naar software voor projectplanning, projectmanagement en risicomanagement? De complexiteit en het type project speelt een belangrijke rol bij het maken van een goede keuze voor software oplossingen, zowel on-premise als in de cloud. Aram is partner voor meerdere software oplossingen, zoals Oracle Primavera P6 en Tilos Lineair Scheduling. Daarnaast hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in systeemintegraties met Oracle Primavera P6. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen, waaronder onze eigen producten zoals Flint en Pexcellent. Daarnaast zijn wij technical partner voor systeemintegraties met IFS. 

Klik op één van de software oplossingen voor meer informatie en ontdek wat Aram hierin voor u kan betekenen.

Engineering & Technology

Aram heeft ruime ervaring met diverse engineeringsvraagstukken binnen de sector industrie. Daarnaast adviseren en ondersteunen onze professionals bij het maken van een procesontwerp, projectbegeleiding en projectrealisatie. Door onze kennis van engineering en projectmanagement worden wij ook betrokken bij verschillende (duurzame) innovaties zowel in het kader van de energietransitie als op basis van concrete klantvragen.

Klik op één van onze expertises voor meer informatie en ontdek wat Aram hierin voor u kan betekenen.

Meer weten over onze verschillende diensten