Skip to content

Software oplossingen

Aram is uw kennispartner voor software en integratie oplossingen en biedt ondersteuning bij de implementatie.

SOFTWARE LICENTIES & IMPLEMENTATIE

Wat biedt Aram?

Wij bieden diverse software licenties en ondersteuning bij de implementatie van project- en portfoliomanagement oplossingen. Dit kan met Oracle Construction & Engineering en cloud oplossingen, Tamara, TILOS, ScheduleReader, MindGenius en Turbo-Chart. Door de combinatie van onze ervaring in technisch complexe projecten én IT bieden wij unieke expertise voor projectorganisaties. Daarnaast bieden wij voor deze software oplossingen ook functioneel- en technisch beheer.

Aram is de officiële partner van:

Logo
Logo
Logo
Logo Turbo-Chart
mindgenius2 ZW
vose software

Oracle Primavera Cloud

Integreer planning, risico’s, scope en kosten op het innovatieve platform van Oracle Primavera Cloud. Werk in één omgeving en locatie onafhankelijk samen aan projecten/ portfolio’s in een gebruiksvriendelijke cloud-omgeving. Een geschikte oplossing voor zowel kleine- als grote projectteams. 

Oracle Primavera P6
on-premise

Aram biedt licenties en ondersteuning bij de implementatie van diverse Oracle Primavera on-premise oplossingen, zoals P6 PPM, P6 EPPM, Progress Reporter en Risk Analysis. Daarnaast geven wij advies over al uw Oracle Construction & Engineering vraagstukken.

Oracle ACONEX

Oracle Aconex is een cloudgebaseerd platform dat specifiek is ontworpen voor documentbeheer, communicatie, en samenwerking tussen verschillende belanghebbenden. Met zijn uitgebreide tools en functies stroomlijnt Oracle Aconex processen zoals het beheren van documenten, het bijhouden van projectcommunicatie en het faciliteren van samenwerking binnen complexe projectomgevingen.

Tamara Risk Analysis

Tamara is een softwarepakket voor het maken van Monte Carlo analyses en werkt naadloos samen met je Primavera (XER) en Microsoft Project (MPP). De software is eenvoudig te gebruiken en heeft heel veel rapportage mogelijkheden. Door de enorme rekenkracht is Tamara de snelste simulator op de markt en te combineren met ModelRisk is. ModelRisk is ’s werelds krachtigste risicoanalyse invoegtoepassing voor Excel. 

ScheduleReader™

ScheduleReader is een kostenbesparende manier om project-informatie van Oracle Primavera P6 planningen in .XER of .XLS bestanden te openen, bekijken of te printen. Hiervoor hoeft u geen Primavera P6 software geïnstalleerd te hebben. ScheduleReader is geschikt voor Project Management Organisaties met kleine projecten tot complexe en grootschalige projecten.

Turbo-Chart

Met behulp van Turbo-Chart kunt u snel en eenvoudig een tijd-weg diagram of Line of Balance (LOB) diagram maken. Deze software applicatie is zo ontworpen dat u bestaande planningstools, zoals Primavera P6, MS Project, Asta PowerProject en Safran, kunt blijven gebruiken. Bovendien is gegevensuitwisseling tussen Turbo-Chart en andere applicaties mogelijk zonder interface.

MINDGENIUS

Met behulp van MindGenius gaat u brainstormen in een boeiende grafische weergave zodat u meer duidelijkheid heeft en uw ideeën kunt omzetten naar resultaten. Met een druk op de knop zet u uw mindmap om in een projectplanning en kunt u taken toewijzen aan uw projectteam. MindGenius helpt u bij het creëren, samenwerken en het opstarten van projecten. MindGenius Windows Client is volwaardige projectplanning software voor kleinere projecten en een goed alternatief voor Microsoft Project.

Tilos

Ontdek snel de conflicten tussen de verschillende activiteiten in uw project die op een bepaald moment op dezelfde locatie moeten worden uitgevoerd. Visualiseer uw planning in zowel tijd als afstand. TILOS is een tijd-locatie applicatie en ondersteunt het planningsproces van lineaire, voornamelijk infrastructurele- en bouwprojecten. Wij bieden licenties en hulp bij implementatie of advies bij uw TILOS vraagstukken. 

GEEN SOFTWARE NODIG MAAR WEL ADVIES OVER
INTEGRATIE OF IMPLEMENTATIE?

Beschikt uw organisatie al over de nodige software, maar ontbreekt de integratie met uw andere systemen? Ziet u mogelijkheden om efficiënter te werken, maar blijft het de vraag welke toepassingen het beste bij uw organisatie passen? Vraag dan om een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

INTEGRATIE OPLOSSINGEN

Wat biedt Aram?

Wij bieden verschillende oplossingen voor de integratie met Primavera on-premise en Primavera Cloud. Dit kan met behulp met de software van Flint en Pexcellent.

Aram is de officiële partner van:

Logo
Logo

Flint

Flint biedt uitkomst voor het optimaliseren en integreren van Oracle Primavera software met andere informatiesystemen. Deze integratieoplossing is een gebruiksvriendelijke interface tussen Oracle Primavera P6 en andere applicaties. De essentie van Flint is om data uit twee of meerdere applicaties op geautomatiseerd met elkaar uit te laten wisselen.

Software oplossingen
Software oplossingen

Pexcellent

Wilt u tijd besparen, frustratie voorkomen en stoppen met overtypen? Daarvoor is Pexcellent een geschikte integratieoplossing. Deze applicatie faciliteert namelijk de data-uitwisseling van veelvoorkomende taken die niet zijn opgenomen in de import- en export functionaliteit van Primavera P6. Onze Pexcellent oplossing is simpel en eenvoudig in gebruik. Als gebruiker hoeft u alleen kennis te hebben van Excel en dan kunt u de applicatie installeren zonder de tussenkomst van een IT-afdeling.

Primavera Gateway

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo

IFS

Werkt u met IFS? En heeft u behoefte aan integratie met Primavera P6?
Aram is Technical partner van IFS. 

Dashboard ontwikkeling

Wat biedt Aram?

Wij ontwikkelen voor onze klanten interactieve dashboards waarin we verschillende type data combineren en visualiseren. Hiermee creëren wij een flexibele rapportagetool op maat, waarin alle beschikbare stuurinformatie van een project in één overzicht visueel wordt weergegeven. Dankzij de diverse links met verschillende databases is uw dashboard continu up-to-date. De kracht van Aram is dat wij flexibel zijn, vakinhoudelijk precies weten waar we het over hebben en in staat zijn om maatwerk te leveren.

Ook interesse in een visuele weergave van uw actuele projectinformatie? Met informatie over:

Wat levert een dashboard u op?

Een rapportagetool op maat met de informatie die u op het dashboard wilt weergeven. Uit alle systemen kan informatie aan uw persoonlijke dashboard worden gekoppeld. Hierin zijn wij niet afhankelijk van uw ICT-afdeling. Een systeemdump is voldoende om de data in het dashboard te tonen. Deze rapportagetool is een zeer geschikt communicatiemiddel om projectinformatie met zowel interne- als externe stakeholders te delen. Ook voor niet inhoudelijk betrokkenen is het dashboard een begrijpelijk overzicht van relevante projectinformatie.

Meer weten over onze DASHBOARD ONTWIKKELING​?

WAAROM KIEST U VOOR SOFTWARE OPLOSSINGEN VIA ARAM?

Door onze kennis en ervaring met technisch complexe projecten en verschillende software applicaties weten wij precies waar uw organisatie tegenaan loopt. Wij werken samen doelgericht aan een pragmatische en lean oplossing voor uw organisatie.

20 jaar expertise

Met meer dan 20 jaar ervaring in projectbeheersing bij grote bouw-, infra-, technische en industriële projecten hebben wij experts in huis die een directe vertaalslag kunnen maken van projectbeheersingsvraagstukken naar pragmatische software oplossingen.

Advies op maat

De implementatie van nieuwe software- of IT-vraagstukken is vaak maatwerk. Om die reden inventariseren wij eerst uw wensen en behoeften en op basis daarvan kijken wij welke producten en diensten hierbij het beste passen.

Support afdeling

Wij beschikken over een supportdesk die u helpt bij functionele- en technische vragen over onze software oplossingen. Wij bieden onze support per mail, telefonisch en remote desktop aan. Hiervoor bieden wij verschillende contractvormen. 

OVERTUIGD? WIJ WILLEN GRAAG MET U SAMENWERKEN.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR: