Skip to content

Starters & young professionals
in projectbeheersing

Wat zeggen onze young professionals over werken bij Aram?

Onze collega’s Mark, Reza en Denise zijn drie van onze young professionals. Zij volgen vol enthousiasme het Aram Talent Program.
Benieuwd naar hun ervaringen? In deze video’s vertellen zij wat zij doen, waarom dit goed bij hen past én wat ze leuk vinden aan werken bij Aram.

Young Talent over Traineeship Projectbeheersing bij Aram: Mark

Young Talent over Traineeship Projectbeheersing bij Aram: Reza

Young Talent over Traineeship Projectbeheersing bij Aram: Denise

Starters & young professionals

Aram is altijd op zoek naar starters op de arbeidsmarkt en young professionals met werkervaring. Wat we daarvoor van jou vragen is een flexibele-, zelfstandige houding en de ambitie om het brede speelveld van projectbeheersing te leren kennen. Wat krijg jij daarvoor terug? Een uitdagende baan waarin je wordt opgeleid tot projectplanner, risicomanager of allround adviseur projectbeheersing. Na een intensief opleidingstraject van 6 weken, ga je in de praktijk aan de slag bij onze klanten. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw voorkeuren: heb je interesse in offshore of juist om ervaring op te doen in de infrasector? Zodra jij in de praktijk aan de slag bent, begeleiden we jou door middel van coaching on the job en intervisie sessies voor jou en je collega’s. Zo delen we onze kennis en praktijkervaring en stellen wij jou in staat om snel je draai te vinden in de wereld van projectbeheersing.

Wil je weten hoe ons trainee programma verloopt?

Bekijk dan deze video

Laatste nieuws

Detachering & Consultancy

Kennispartner in…
data-analyse

Gestart als planner en verbreed tot data-analist Twee jaar geleden begon onze collega Mark Pathuis aan het Traineeship Projectbeheersing bij Aram. Na het volgen van een intern opleidings-traject ging hij
Lees meer

Bekijk hier de week van onze young professionals

Hoe ziet de week van onze collega’s eruit? Jip neemt ons mee naar de scheepswerf in Vlissingen, Denise naar haar werkplek op de Maasvlakte en Sertaç naar ‘Fort Dokzicht’ waar onderhoud plaatsvindt aan het grootste marineschip van Nederland.

De week van Jip

De week van Denise

De week van Sertaç

Interesse in een kop koffie en vrijblijvend gesprek?

Wil je meer weten over Aram? Of dat werken bij Aram iets voor jou is?
Bel ons voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek!