Skip to content

Ervaren professionals
in projectbeheersing

Wat zeggen onze professionals over werken bij Aram?

Onze collega Arno is een van onze ervaren adviseurs projectbeheersing. In deze video deelt hij zijn ervaringen over werken bij Aram, waarom hij hier zo enthousiast over is en wat wij in nieuwe collega’s zoeken.

Ervaren professionals

Aram is ook altijd op zoek naar ervaren professionals met werkervaring in projectbeheersing. Bijvoorbeeld naar medior adviseurs projectbeheersing en risicomanagers. Wat maakt het leuk om te werken bij Aram? Wij zijn een ambitieuze organisatie met passie voor ons vak. Wij hebben een groot netwerk en klantenportfolio.  Dus onze professionals werken aan de meest prestigieuze projecten bij toonaangevende klanten in diverse sectoren. Grenzen houden ons daarbij niet tegen, want ook in het buitenland zijn wij betrokken bij verschillende uitdagende projecten. Wij geloven dat ieder talent uniek is en hier hoort een persoonlijke aanpak bij. Wij investeren in de kennis en ontwikkeling van onze mensen. Wij delen onze kennis met elkaar en werken als een team samen om ons te onderscheiden qua expertise in de wereld van projectbeheersing.

Bekijk hier de week van onze ervaren professionals

Hoe ziet de week van onze collega’s eruit? Sjoerd heeft meegewerkt aan een Offshore Substation voor het Deutsche Bucht-project, het eerste offshore windmolenpark waarbij Mono Buckets worden gebruikt. Dit is een nieuwe manier om de windturbines in de zeebodem vast te zetten. Simone, van Sales en Recruitment, laat ons zien hoe haar werkweek op kantoor eruit ziet. Tot slot neemt Arno ons mee naar Arnhem en laat zien hoe het is om daar voor TenneT te werken.

De week van Simone

De week van Sjoerd

De week van Arno

Interesse in een kop koffie en vrijblijvend gesprek?

Wil je meer weten over Aram? Of dat werken bij Aram iets voor jou is?
Bel ons voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek!