Skip to content

Werken bij Aram

Starters & Young professionals in projectbeheersing

Ervaren professionals in projectbeheersing

Ervaren engineering professionals

hoe wij werken

Aram is als kennispartner gespecialiseerd in projectbeheersing, waaronder projectplanning, risicomanagement en kostenbewaking. Bij ons werk je zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers aan beheersoplossingen voor complexe en technische projecten in verschillende sectoren. Door jouw kennis te combineren met onze jarenlange ervaring op het gebied van projectbeheersing maken wij het verschil op verschillende multidisciplinaire projecten. Samen zorgen we voor een prettige en informele werksfeer waarin plezier in je werk voorop staat. Ons werk vraagt om diepgaande kennis en wij dagen jou, als professional, daarom altijd uit om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als vakinhoudelijk.

Onze cultuur

Bij Aram heerst een open en informele cultuur. Wij hebben korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Eigen initiatief en ondernemerschap wordt bij ons gewaardeerd. Daar ligt ook onze kracht. Wie een vraag heeft, kan hem stellen. Gelijkwaardigheid is namelijk ons vertrekpunt. Daarnaast zijn we flexibel en wendbaar waardoor besluitvorming snel kan plaatsvinden.

Ook diversiteit vinden we in ons werk én binnen Aram belangrijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar een goede mix van achtergronden, culturen, specialismen, projecten en klanten. Door de diversiteit van onze professionals, klanten en sectoren kunnen wij voor ieder project een passende match maken. Veel collega’s werken fysiek op een werkplek bij onze klanten.

Daarom zoeken wij naar andere manieren om met onze medewerkers verbonden te blijven. Zo organiseren we met regelmaat leuke activiteiten, zoals een sportdag, een zomers uitje en een gaaf kerstfeest. Naast hard werken, staat plezier in je werk en gezelligheid met je collega’s bij ons hoog in het vaandel.

Werken bij Aram

Groei & ontwikkeling

Bij Aram krijg je zelf de controle over je persoonlijke ontwikkeling en carrièrepad. Uiteraard word je in dit proces wel door ons begeleid. In samenwerking met onze Aram Academy krijg je gedurende het jaar verschillende opleidingsmogelijkheden aangeboden in de vorm van vak gerelateerde cursussen en bijeenkomsten.

Daarnaast organiseren we ook regelmatig kennis- en intervisie sessies, zodat we op verschillende manieren van- en met elkaar blijven leren.

Het sollicitatieproces

Even kennis maken

Als je in aanmerking komt voor een vacature nemen wij persoonlijk contact met je op. Je kan dan alvast jouw vragen stellen aan onze recruiter en zo kunnen wij ook met jou kennis maken.

Sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd om bij ons langs te komen op gesprek. Wij hopen dat het klikt. Je mag ons stevig aan de tand voelen en wij zullen jou natuurlijk ook de nodige vragen stellen.

Assessment

Yes, het klikte! Nu hoef je alleen nog een assessment te maken om uit te zoeken of jij ook echt die specialist bent die wij zoeken.

Contractvoorstel

Geslaagd! Je bent door de gesprekken en test heen. Je ontvangt van ons een goed contract-voorstel. Nu alleen nog even tekenen en je bent een Aram Professional.

BIj ons stage lopen of afstuderen

Dat kan! Wij bieden studenten de kans om een derdejaars stage of afstudeeronderzoek bij ons uit te voeren.
Gedurende deze periode word je door ons begeleid. Zo maak je in de praktijk mee hoe het is om bij Aram te werken.
Als het jou en ons bevalt, is de kans groot dat we je daarna een passende baan 
aanbieden.

Interesse in werken bij Aram
of een kop koffie en vrijblijvend gesprek?

Wil je meer weten over Aram? Of dat werken bij Aram mogelijk iets voor jou is?
Bel ons voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek!