Skip to content

Over ons

Wie zijn wij

ONZE WERKWIJZE

ONZE WERKWIJZE

Aram is uw kennispartner voor projecten in verschillende sectoren zoals grond-, weg- en waterbouw, scheepsbouw, offshore, energie en de olie & gas industrie. Onze professionals onderscheiden zich door maximale voorspelbaarheid te leveren op de projecten van onze klanten. 

Wie zijn wij?

Wij zien onze samenwerking met klanten als een partnership. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met een aantal vaste klanten kennen wij veel verschillende bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen wij op het gebied van integrale projectbeheersing oplossingen op maat aanbieden. Wij denken graag proactief met u mee over de best passende oplossing. Of dit nu gaat om advies, inzet van professionals, opleiden of software oplossingen.

WAAROM IS ARAM KENNISPARTNER IN PROJECTBEHEERSING?

Wij bieden een totaaloplossing

Wij geloven dat projectbeheersing binnen organisaties alleen door middel van een integrale aanpak structureel wordt verbeterd. Als kennispartner leveren wij daarom een integraal service aanbod voor onze klanten binnen het domein van projectbeheersing:
Juist de combinatie van deze verschillende producten en diensten zorgt voor synergie in projectbeheersing. En dat is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten.

ruim 20 jaar
kennis en ervaring

Elke dag werken onze professionals op de meest complexe projecten in verschillende sectoren en bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierdoor kennen wij de meest voorkomende succesfactoren en valkuilen op het gebied van projectbeheersing. Deze kennis en ervaring delen we intern bijvoorbeeld door het organiseren van kennissessies. Onze Aram Academy speelt hierin een belangrijke rol. Hier komen de werelden van theoretische kennis, het toepassen van software applicaties en onze praktijkervaring samen. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals continu (bij)leren, van elkaar én met elkaar. En deze kennis zien wij als een belangrijke sleutel voor succesvolle projectbeheersing.

kwaliteit & flexibiliteit
is onze kracht

Elke branche, opdrachtgever én project is anders. En iedereen geeft op een andere manier invulling aan projectbeheersing. Dit vraagt om flexibiliteit van onze medewerkers. Wij zijn gewend om snel te schakelen, waardoor we direct inzetbaar en van toegevoegde waarde kunnen zijn. Naast scope, tijd en geld is kwaliteit een belangrijke pijler binnen projectbeheersing. Bij Aram start kwaliteit bij het aannemen van de juiste medewerkers. En gaat verder in het consistent opleiden van onze professionals in zowel de hard- als soft skills. Tot slot vinden klanten onze no nonsence mentaliteit typerend voor Aram. Bij ons heerst een informele cultuur met platte organisatiestructuur. We weten dat ‘praten over’ niet voldoende is, dus we komen graag in actie om een uitdaging aan te pakken.

Aram is bekend in de markt als kennispartner in projectbeheersing. Naast projectbeheersing vallen onder Aram Group meerdere business units met ieder hun eigen expertise.

ARAM ENGINEERING & TECHNOLOGY

Aram Engineering en Technology is met name betrokken bij industriële projecten en gespecialiseerd in innovatieve en alternatieve manieren van energieopwekking. Met name in de biomassa-industrie spelen wij een vooraanstaande rol.

ARAM INTERNATIONAL

Aram International is de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Onze internationale bedrijfstak treedt op als intermediair om bedrijven uit het Midden-Oosten te helpen bij hun handelsbetrekkingen in West Europa. Daarnaast creëren we kansen voor Europese bedrijven door hen te assisteren in het opzetten van een bedrijf in het Midden-Oosten.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij
u graag wat wij voor u kunnen betekenen.