Skip to content

Oracle Aconex: bouw smart, beheer efficiënt en werk slim samen

Aconex is een integraal onderdeel van de Common Data Environment (CDE) van Oracle. Deze centrale hub verbindt teams, processen, en projectdata, en creëert zo één gecentraliseerde databron voor het volledige projectteam. Met een strikt versiebeheerprotocol in één documentregister worden risico’s van meerdere dataopslagplaatsen geëlimineerd, waardoor iedereen toegang heeft tot de juiste informatie. Efficiënte communicatietracking houdt alle projectteamleden op de hoogte van voortgang en voorkomt knelpunten. Aconex maakt directe import en toegang tot Revit-bestanden mogelijk, terwijl Model Coordination volledig inzicht biedt in opmerkingen, wijzigingen, en bijbehorende kosten. Met automatisering beheert Aconex moeiteloos het grote volume aan leveranciersdata, waardoor de voortgang van meerdere datapakketten eenvoudig en efficiënt te visualiseren is. Dit omvat het automatiseren van vervaldatums en statuswaarden, het reguleren van documentatie-indiening, en het verhogen van de snelheid van goedkeuringen en verwerking.

Documents

Maak een digitaal documentenregister. Beheer en deel documenten, tekeningen en transmittals

Mail

Beheer, verzenden en ontvang mail, en zorg voor geïntegreerde communicatie binnen bouw- en engineeringprojecten.

Packages

Maak sets van documenten die gebruikt kunnen worden voor jouw projecten. Koppel de pakketten aan activiteiten in Oracle Primavera. 

Task

Effectief projecttaken toewijzen, volgen en beheren voor optimale samenwerking en projectvoortgang in real-time.

Workflows

Verbeter uw documentbeheer, standaardiseer de beste werkwijzen binnen het project en versnel de beoordelings- en goedkeuringscycli.

Supplier Documents

Beheer van Leveranciersdocumenten – Vereenvoudig het beheer van leveranciersgegevens door geautomatiseerde verwerking.

Models

Deel, navigeer, coördineer en werk 3D modellen bij met iedereen binnen uw project. Koppel documenten aan tekenobjecten.

Tender

Beheer het volledige proces elektronisch, vereenvoudig administratie en verminder de tijd die nodig is voor het creëren en beheren van pakketten.

Fields

Registreer en beheer problemen ter plaatse. Maak dagelijkse rapporten, registreer issues en beheer opleverlijsten.

ORACLE ENGINEERING & CONSTRUCTION OPLOSSINGEN

Een naadloze integratie met Oracle Primavera

Aram fungeert als Knowledge Provider voor het Oracle Smart Construction Platform in de Benelux en integreert Oracle Aconex met Oracle Primavera Cloud. Hierdoor worden documenten naadloos gesynchroniseerd met activiteiten in Oracle Primavera Cloud. Aram beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in de implementatie van Aconex. Aram stemt specifieke processen en workflows af. Dit zorgt voor een naadloze integratie met de bestaande bedrijfsvoering. Aram voorziet in deskundige training voor gebruikers, waardoor zij snel vertrouwd raken met Aconex en het volledige potentieel van het platform kunnen benutten. Aram is een erkende Oracle Partner, wat voldoet aan hoge standaarden op het gebied van kennis en implementatie van Oracle-producten. Deze samenwerking waarborgt betrouwbare ondersteuning en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Oracle-technologieën.

Oracle Aconex Success Stories